Constructii Civile Brasov - Constructii Industriale - Fiximo

Constructii Civile Brasov – Clădirile sau așa cum le denumesc specialiștii „construcții civile sau industriale” au un rol major în dezvoltarea armonioasă a societăților și mai ales, în atragerea de capital străin sau autohton. Ele pot adăposti atât oameni cât și anumite tehnologii, animale (mai ales în cazul fermelor) și sunt generatoare de confort și condiții specifice din punct de vedere atmosferic. O construcție durabilă nu se referă doar la rezistența acesteia în timp. Aceasta implică lipsa de degradare a aspectului exterior, menținerea caracteristicilor cheie a materialelor utilizate (rezistență fonică, izolare, etc.) și mai ales, o componentă eco friendly care să se armonizeze cu noile evoluții.
În ultimii ani sectorul construcțiilor a fost intens reglementat atât la nivel național cât și prin organismele supranaționale. Constructorii precum FIXIMO OSTBAU care activează în domeniu trebuie să respecte normativele și să asigure un nivel ridicat de securitate acestor clădiri.

Constructii Civile Brasov - Constructii Industriale - Fiximo

Constructii Civile Brasov

Există o paletă largă de criterii care pot asocia un anumit tip de construcție cu un plan de lucru precis pentru echipa de construcții. Mobilitatea structurii de rezistență sau rigiditatea, rezistența la foc, materialele care sunt utilizate, dar și modelele sau indicatorii de proiectare, toate acestea pot genera o construcție cu un anumit design.
Atât construcțiile civile cât și cele industriale necesită o planificare corectă a compartimentării. În cazul celor civile de mari dimensiuni (ansambluri rezidențiale), ele trebuie să fie inițial gestionate după un șablon în vederea realizării unei structuri de rezistență solide. Ulterior, în funcție de indicațiile, clienților, compartimentarea se poate particulariza.

Constructii Civile Brasov – Principalele caracteristici ale oricărui tip de construcție sunt: durabilitatea, un nivel ridicat de robustețe (clădirea trebuie să fie un monolit), stabilitate (element care este influențat și de studiile realizate pe terenul respectiv (deplasări sau alte elemente care sunt înregistrate pot influența mărimea construcției), arhitectură armonioasă (unele planuri urbanistice impun constructorilor anumite elemente de identitate vizuală pentru a nu crea contraste), condiții de igienă. Cu FIXIMO OSTBAU toate aceste elemente sunt maximizate din perspectiva calității.

Importanța clădirilor industriale

Adăpostind numeroase activități care au rol de producție sau prestare de servicii, clădirile industriale au un rol major în gestionarea activităților din anumite sectoare. Acestea trebuie să fie realizate în conformitate cu normativele în vigoare și să respecte standarde ridicate de securitate pentru a minimiza riscurile.

Orice proiect asumat de către FIXIMO OSTBAU reprezintă un model de bună practică datorită complementarității dintre eficiență și calitate.

Apelează chiar azi la noi!

Case sau imobile de mari dimensiuni, hale industriale sau alte tipuri de construcții, nimic nu este prea dificil pentru FIXIMO OSTBAU! Cu ajutorul specialiștilor pe care îi deținem, a resursei umane specializate dar și a reputației companiei pe piață, orice proiect asignat devine o dovadă a sustenabilității în construcții.
Constructii Civile Brasov – Cu ajutorul valorilor pe care le insuflăm resursei umane dar și a mijloacelor tehnologice de care dispunem, FIXIMO OSTBAU certifică partenerilor și clienților o lucrare calitativă, durabilă pe termen lung. Ne adaptăm constant la evoluțiile normative și încercăm, prin activitățile noastre, să minimizăm impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Asfaltari Brasov - Constructii Civile Brasov - Constructii Industriale - Fiximo
Sună acum!