Despre noi

Muncim din greu pentru a construi sustenabil!

Cu o paletă largă de servicii complementare, FIXIMO OSTBAU este cu siguranță partenerul tău de nădejde! Contactează-ne!

Telefon: +40 374 639 906

Firma Asfaltari Brasov

Firma Asfaltari Brasov

Anii de experiență ne recomandă

Suntem o echipă coezivă de profesioniști care ne împărțim munca în mai multe șantiere pentru a putea exporta calitate, expertiză și rezultate durabile. Considerăm că munca și perseverența stau la baza tuturor serviciilor profesionale pe care le oferim.

Firma Asfaltari Brasov – Muncim pentru a crea construcții solide, care să reziste testului timpului și implicit, care să asigure un nivel ridicat de securitate tuturor locatarilor. Fie că vorbim despre construcții civile sau industriale, asfaltarea de drumuri naționale sau județene, evacuarea molozului din zonele în care se doresc a se realiza schimbări de structură, noi venim în întâmpinarea clientului cu deschidere și transparență în privința serviciilor prestate și costurilor.

Istoric

Tineri și pasionați de domeniul construcțiilor, structura de leadership a companiei FIXIMO OSTBAU și-a dedicat resursele și energia pentru a crește pe piață.

Misiunea noastră

Suntem o firma asfaltari Brasov de încredere și ne dorim să construim sustenabil și eficient într-o lume în continuă dezvoltare.

Viziunea noastră

Clienții apelează la firme de construcții pentru a le garanta o manoperă calitativă și durabilă. Este important pentru noi să operăm cu aceste deziderate pentru a rămâne ancorați în standardele de calitate cu care operăm.

54

proiecte finalizate

30

de experți

10 +

ani de experiență

35 +

dotări tehnologice performante

Firma Asfaltari Brasov

Cum decurge colaborarea cu noi?

Asfaltare Brasov - Etapizarea proceselor de muncă este o parte vitală a managementului tehnic pe care noi o prioritizăm pentru a avea rezultate de succes.
Clienții ne contactează
01
Clienții ne contactează
Pentru a putea lucra la un proiect nou, clienții trebuie să ne diferențieze pe piață și să ne contacteze pentru a stabili detalii.
Stabilirea detaliilor
01
Stabilirea detaliilor
Proiectele pot fi de diferite dimensiuni și pot solicita chiar parteneriate, mai ales în cazul celor care vizează infrastructura publică.
Resurse angrenate
01
Resurse angrenate
Ne calibrăm resursele pentru a eficientiza munca și pentru a termina toate proiectele asumate și termenele limită.
Implementare
01
Implementare
Profesioniști și punctuali, oamenii care lucrează în FIXIMO OSTBAU se asigură în permanență că proiectul este în stadiul dorit.
Sună acum!