Evacuare Moloz Brasov - Agregate Brasov - Pret Evacuare Moloz

Evacuare Moloz Brasov - Servicii complete

În timp ce unele construcții sunt abia finalizate, altele, din cauza unui nivel ridicat de degradare, nu mai pot fi recondiționate și sunt implicit, demolate. Molozul rezultat și managementul acestuia trebuie să fie preluat de către o firmă cu specific care să se ocupe de o gestionare eficientă, cu impact minim asupra mediului înconjurător. Fie că doar renovezi sau chiar distrugi anumite părți dintr-un imobil pentru a putea reconstrui, compania noastră FIXIMO OSTBAU se ocupă de preluarea și evacuarea deșeurilor într-un mod legal. Punctele de colectare a molozului stabilite la nivel de oraș sunt utilizate de către aceste tipuri de companii pentru a avea un management eficient al deșeurilor.
Evacuare Moloz Brasov - Agregate Brasov - Pret Evacuare Moloz

Preluare moloz

Evacuare Moloz Brasov – Molozul nu este principalul deșeu generat doar de activitățile de demolare. Și în construcții acesta se regăsește cu preponderență. Din acest motiv, grație serviciilor complexe pe care le oferim în domeniul construcțiilor, am ales să suplimentăm paleta de activități și prin preluarea molozului. Practic, clientul are nevoie de două servicii separate care pot fi realizate cu ușurință de aceeași companie, FIXIMO OSTBAU. Complementaritatea dintre aceste servicii este una vizibilă. Asigurăm astfel și curățenia la locul de muncă și implicit, ajutăm clientul să scape rapid de deșeurile generate de construcții sau recondiționări.

Compania noastră a gândit aceste servicii pentru a putea maximiza un mediu curat și o gestionare profesionistă a deșeurilor aferente acestui sector. Astfel, ne asigurăm că rezultatele finale sunt calitative și satisfac dorințele clienților.

Agregate

Termenul „agregate” necesită o clarificare conceptuală pentru ca toți clienții să înțeleagă utilitatea acestuia în construcții. Astfel, prin agregate înțelegem o paletă largă de materiale prime care sunt utilizate în construcții sau generate direct de acest sector: nisip, pietriș, balast, piatră de dimensiuni mari, pământ generat de excavații, piatră concasată. Managementul acestor resurse care implică o zonă explicită de logistică este gestionată de către FIXIMO OSTBAU pentru a asigura șantiere cu o intensă activitate și care implicit, utilizează resurse calitative. La fel ca în cazul eliberării molozului, serviciul de transport agregate vine în completarea activităților de construire pe care le realizăm.
Evacuare Moloz Brasov - Agregate Brasov - Pret Evacuare Moloz

De ce să alegi FIXIMO OSTBAU

FIXIMO OSTBAU – Evacuare Moloz Brasov – este compania cu care poți colabora pe termen lung în vederea realizării unor construcții durabile și sustenabile. Paleta de servicii pe care o propune compania vine în ajutorul investitorilor dar și a clienților individuali care doresc să eficientizeze munca de pe șantiere. Cu oameni bine pregătiți și cu experiență, cu resurse și tehnologii suficiente pentru a face față și celor mai complexe proiecte, FIXIMO OSTBAU îți garantează rezultate de succes. Acest fapt este consolidat și de numeroasele recomandări pozitive venite din partea actorilor publici și privați cu care a colaborat.

Sună acum!